Dommertræning 2017

I begyndelsen af 2015 fik vi endelig efter års arbejde indført formelle krav om ens dommertræning på tværs af alle medlemslande. Det betyder at alle dommere der dømmer ved en WBQA konkurrence i dag skal svære uddannede af en godkendt dommertræner i WBQA.

Vores formand i Danmark, Kim Schulz, har selv taget stor del i udarbejdelsen af træningen og meget af den bygger på de erfaringer vi har gjort os gennem snart 10år med DM i Grill i Danmark.

Indtil nu har vi i Danmark haft valgt at træne vores dommere lige umiddelbart inden hver DM så træningen sidder frisk i hukommelsen når der skal dømmes.

Mange dommere og ikke mindst holddeltagere har dog ytret ønske om at de gerne vil have et mere formelt dommerkursus på et andet tidspunkt en DM weekenden. Det giver nemlig holdene mulighed for at få indblik i hvordan der dømmes og de kan alle som uddannede dommere, dømme ved WBQA konkurrencer over hele verden.

Vi forsøger dog derfor at afholde Dommer kurser rundt om i landet hvert år, så vi kan få nogle godt uddannede dommere til vores konkurrencer i Danmark – og ikke mindst til internationale konkurrencer hvis man har mod på dette.

Dommerkurser 2017

 

Vi forsøger at dække landet så godt som muligt og derfor har vi som udgangspunkt delt landet op i Øst og Vest.  Man er selvfølgelig velkommen til at deltage i et kursus i modsatte halvdel af landet hvis det passer en bedre.

Listen herunder vil løbende blive opdateret med de kurser der afholdet og de vil ligeledes blive annonceret på vores facebook side

Dommerkursus Øst:

Sted: Weber Grill Academy, København (Dampfærgevej 10 [Pakhus 12], 2100 København Ø)

Dato: 18/2 – 2017 kl 9-14

Pris: 375kr

Antal pladser: ca 25 (først til mølle)

Tilmelding: Aflyst grundet for få tilmeldinger

 

Dommerkursus Vest:

Sted: EUC-Syd (Hilmar Finsens Gade 18 – 6400 Sønderborg)

Dato: 13/5 – 2017 kl 9-14

Pris: 375kr

Antal pladser: ca 25 (først til mølle)

Tilmelding: Dommertræning Vest 2017 

 

VIGTIGT: tilmeldingen er først gyldig når vi har modtaget betalingen for tilmeldingen på kontonumm: 5079-0001707263 eller mobilePay/Swipp til 51904262. HUSK at mærke betalingen med navn + øst/vest.